Inici Gestoria Adm. Assessoria L-C-F C. d’Assegurances Adm. de Finques Contacte
© Bosch Consulting Gestoria, S.L.  2012
Corredoria d’Assegurances

Àrea de Contractació

Els nostres professionals l’assessoraran atenta i personalment sobre les seves necessitats, i si ho desitja li realitzaran un estudi a mida de l’assegurança que està buscant. Realitzem assegurances de tot tipus, Automòbil, Vehicles, Llar, Comerç, Indústria, Responsabilitat Civil, Vida, Accidents, Salut, Subsidi, Dependència, Repatriació, Assistència en Viatge, Plans de Pensions, Productes d’Estalvi, etc. El fet de poder cotitzar preus en més de 10 de les principals companyies asseguradores del mercat, ens garanteix el preu més competitiu. Feu click AQUI per a obtenir el vostre PRESSUPOST PERSONALITZAT.

Àrea de Gestió

Com experts en gestió, l’assessorarem per a que pugui optimitzar els recursos que destina a les seves assegurances,  l’informarem de les diferents opcions de les que disposa, i li oferirem un tracte directe, personal i sincer sobre la millor de les  alternatives a escollir. També l’ajudarem a escollir entre els diferents productes del mercat amb total transparència. 

Àrea de Sinistres

El tracte humà, directe i personal és el que diferencia la nostra gestió en el sinistre. La perseverància i el tracte preferent,  són garantia d’èxit i resolució satisfactòria en tots els sinistres. És en la gestió individualitzada dels problemes i en la  búsqueda de les solucions on es troba realment la feina del professional i on aportem el valor afegit que ens diferencia de la  competència. 

El seu Corredor d’Assegurances

Com a Corredors d’Assegurances col·legiats  treballem per a vostè amb l’objectiu d’oferir-li el  millor servei.   La nostra professionalitat, juntament amb el ventall  d’opcions que suposa treballar amb les principals i  més prestigioses companyies asseguradores del  mercat, ens permet aconseguir les millors  condicions als preus més ajustats, sigui quin sigui el  tipus d’assegurança que necessiti. 
C. d’Assegurances